Головна / Блог / Агенція «ВАРТО» стала партнером проєкту «100 шансів для 100 жінок»

Агенція «ВАРТО» стала партнером проєкту «100 шансів для 100 жінок»

«100 шансів для 100 жінок» — це освітній проєкт по навчанню актуальним цифровим професіям для українських жінок, які постраждали від повномасштабної війни в Україні. Агенція «ВАРТО» стала першим партнером та донатором проєкту.

100 українок, які втратили джерело доходу та потребують отримання актуальної професії, яка дозволить заробляти онлайн з будь-якої точки світу, зможуть здобути цю професію та подальшу підтримку на безоплатній основі.

Команда агенції вірить, що збільшення кількості кваліфікованих фахівчинь на ринку комунікацій допоможе розвиватися та зростати українським бізнесам, а отже сприятиме посиленню економіки України.

Концепція проєкту — Women2Women: жінки підтримують жінок. СЕО агенції комунікацій «ВАРТО» Наталя Холод (неодноразова спікерка форумів Superwoman), вважає, що проєкт «100 шансів для 100 жінок» створив можливість швидко надати талановитим жінкам нову кваліфіковану професію, надати можливість дистанційно працювати на благо України та в результаті залишити їх розум та таланти в нашій державі.

Читайте також